top of page

Τα mega meatless, χρυσός χορηγός του Vegan Life Festival

Έγινε ενημέρωση: 20 Οκτ 2022

Το πιο επιτυχημένο vegan φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτώβρη, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τα βραβευμένα mega meatless δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από μία τέτοια διοργάνωση, παρουσιάζοντας τις πιο νόστιμές προτάσεις τους.

Χιλιάδες επισκέπτες γεύτηκαν τα mega meatless bowls τα οποία κέρδισαν τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο για τη νοστιμιά τους όσο και για τη πρακτικότητα τους.


Mega meatless nuggets με πατάτες και vegan sauce


Mega meatless yeeros με καρέ λαχανικών και ρύζι



Mega meatless falafel με σαλάτα, χούμους και ταχίνι σως



Mega meatless κεφτεδάκια με πατάτες και σάλτσα τομάτας



 

Επιπλέον, τα mega meatless, προσέφεραν λαχταριστές μερίδες με τα προϊόντα της για τη σίτιση των εθελοντών και εθελοντριών που εργάστηκαν για την άρτια διεξαγωγή του event.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEGA MEATLESS

Τα προϊόντα της σειράς Mega Meatless μας μυούν σε ένα κόσμο που προάγει τη healthy διατροφή, προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον δημιουργώντας αγαπημένα πιάτα με έναν εντελώς νέο, υγιεινό και κυρίως καινοτόμο τρόπο.

Προϊόντα 100% φυτικής προέλευσης από  όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, χωρίς πρόσθετα σόγιας, χωρίς γλουτένη, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς,  πλήρης πηγή πρωτεϊνών, χαμηλή σε περιεκτικότητα θερμίδες, σε αλάτι και σε κορεσμένα λιπαρά. 

Mega Meatless YEEROS. Ο πρώτος και μοναδικός plant-based, soy free γύρος που έρχεται προψημένος. Μια παγκόσμια καινοτομία που προσφέρει όλη τη νοστιμιά του σε γρήγορες και εύκολες συνταγές. 

Mega Meatless KEFTEDAKIA. Αφράτα και νόστιμα τα κεφτεδάκια γίνονται μέρος της healthy διατροφής σου. Μια εναλλακτική εκδοχή που θα λατρέψεις. 

Mega Meatless FALAFEL. Αυθεντική γεύση από την ανατολίτικη κουζίνα που θα σας ταξιδέψει. 

Mega meatless NUGGETS. Τα νόστιμα και απόλυτα τραγανά nuggets είναι η ιδανική επιλογή απόλαυσης για όλη την οικογένεια. Τέλεια ως ορεκτικό ή κυρίως πιάτο!

MEGA MEATLESS BURGER   

Τα παιδιά ενθουσιάζονται και οι μεγάλοι κάνουν σαν παιδιά! Ζουμερό και λαχταριστό, το mega meatless Burger, είναι τόσο νόστιμο όσο και υγιεινό! Ιδανικός συνδυασμός γεύσης και θρεπτικότητας.

Mega Meatless SOUVLAKI. Απολαυστικό, υγιεινό και  με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης.

Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα, συνταγές που θα σας εκπλήξουν με τη νοστιμιά τους, τη θρεπτική τους αξία και την άποψή τους για μια νέα στάση ζωής.

Βρείτε και δοκιμάστε τα προϊόντα της mega meatless εδώ.

Βρείτε τη mega meatless στο instagram εδώ.

Βρείτε τη mega meatless στο Facebook εδώ.




95 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page