top of page

Veganuary Deals: Vegan προσφορές για όλο τον Ιανουάριο!

Έγινε ενημέρωση: 5 Μαρ

Το Veganuary ξεκίνησε για τα καλά και έχει ως στόχο να υποστηρίξει κάθε άτομο που επιθυμεί να ξεκινήσει το ταξίδι του στο vegan τρόπο ζωής. Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να γνωρίσεις το βιγκανισμό και να δοκιμάσεις να τρέφεσαι φυτικά για έναν ολόκληρο μήνα, δεν έχεις παρά να γραφτείς στην ελληνική καμπάνια στο www.veganlife.gr/el/try-vegan ώστε να λαμβάνεις καθημερινά επί 31 ημέρες όλες τις πολύτιμες πληροφορίες που χρειάζεσαι, όπως επίσης και συμβουλές, συνταγές και ιδέες για να γίνει πιο εύκολη η γνωριμία σου με το vegan τρόπο ζωής.


Τα συναρπαστικά νέα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ! Στο πλευρό του Veganuary όλο τον Ιανουάριο βρίσκονται επιχειρήσεις και εγχειρήματα που προσφέρουν ειδικά πακέτα, προσφορές, εκπτώσεις και μενού αφιερωμένα στην καμπάνια μας έτσι ώστε να σε υποστηρίξουν έμπρακτα σε αυτή σου την προσπάθεια. Πάμε να δούμε τις συμμετέχουσες εταιρείες;



  1. Pizza Fan: Στην Pizza Fan 8 - 31 Ιανουαρίου θα βρεις 3 μοναδικές Veganuary προσφορές:


1) Δύο Πίτσες Plant-Based Burger & 2 Αναψυκτικά 330ml με 16.90€

2) Plant-Based Burger & Πατάτες Crosscut & Αναψυκτικό 330ml μόνο 6.50€

3) Πίτσα Νηστονόστιμη ή Vegeterian ή Veggie Cheese & 1 Παγωτό Planet 480ml με 11.90€!

 

Παράγγειλε τις πιο νόστιμες vegan προσφορές από το www.pizzafan.gr ή το Pizza Fan app ή μέσω των Wolt, Efood, Box και Φαγί!


2. Mega meatless: Θες να απολαύσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα mega meatless σε τιμή… ΤΙΜΟΥΛΑ; Επισκέψου σήμερα ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και βρες μια μεγάλη ποικιλία από plant-based νοστιμιές σε μοναδικές εκπτώσεις.

Τα mega meatless στηρίζουν τόσο τον υπεύθυνο τρόπο χρήσης και κατανάλωσης αγαθών όσο και τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε όλη την αλυσίδα που μας εξυπηρετεί!

Γευτείτε τα και αφεθείτε στο κόσμο της plant based διατροφής.

Mega Meatless, μια νόστιμη, στάση ζωής που συμβάλει σ ένα καλύτερο κόσμο.

Όπου και να βρίσκεσαι, λοιπόν, θα βρεις mega meatless Veganuary Deals όλο τον Ιανουάριο και… όχι μόνο! Προσφορές από 03/01 έως και 06/03! Μάθε περισσότερα εδώ





3. THIMISIS: Η THIMISIS προσφέρει για όλο τον Ιανουάριο έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα με τον κωδικό REMEMBERALL20. Στη σελίδα της εταιρείας θα βρεις χειροποίητα και οικολογικά προϊόντα, πακέτα δώρων, και πολλά ακόμη!











4. Vegan Carousel: To vegan παντοπωλείο Vegan Carousel προσφέρει για όλο τον Ιανουάριο έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα. Ενδεικτικά, στο Vegan Carousel θα βρεις εναλλακτικά κρέατος, αυγού, τυριού, θαλασσινών, γιαούρτια και πολλά ακόμη. Διεύθυνση: Σοφίας Σλήμαν 6, Αθήνα.


5. L' artigiano: Στη L' artigiano θα βρεις προσφορές καθ' όλη τη διάρκεια του Veganuary:



Η L' artigiano προσφέρει 25% έκπτωση σε όλα τα Meat-free προϊόντα made with GARDEN GOURMET έως 31/01! Βρες τα όλα στο https://www.lartigiano.gr/vegan










6. Breadly Bakery: Το Breadly Bakery προσφέρει όλους τους vegan κωδικούς (τάρτες, πάστες, γλυκά και άλλα) με έκπτωση 30%. Φυσικό κατάστημα: Αριστοτέλους 54 Εύοσμος, Θεσσαλονίκη και Delivery μέσω efood & box www.kiridisbakery.gr


7. Thirsty Fruits: Τα αποξηραμένα φρούτα της Thirsty Fruits είναι 100% Ελληνικά, χωρίς ζάχαρη και φυσικά και διατίθενται με 10% έκπτωση για όλο τον Ιανουάριο με το κουπόνι Veganuary10 στο eshop https://thirstyfruits.gr/ .


8. Οβεγκαν269: Νόστιμα υποκατάστατα κρέατος 100% φυτικά, παρασκευασμένα στην Ελλάδα. Η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα. Για παραγγελίες online στο www.ovegan269.gr και τηλεφωνικά στα 2130483427 και 6955660578.

9. ΒΑΖΑΚΙ: Για τη δοκιμή healthy, vegan & delicious πιάτων στο ΒΑΖΑΚΙ juice bar έχεις 10% έκπτωση για το μήνα Ιανουάριο σε όλους τους vegan κωδικούς. Το ΒΑΖΑΚΙ βρίσκεται στο Χαλάνδρι, επί της οδού Αριστοτέλη 33. Η προσφορά ισχύει μόνο για κατανάλωση εντός του καταστήματος.


10. Soap Up Project: Το Soap Up Project είναι μία μικρή ελληνική επιχείρηση που δημιουργεί μοναδικά σαπούνια. Το Soap Up Project γιορτάζει το Veganuary και κάνει 20% έκπτωση στο σύνολο της παραγγελίας με τον κωδικό VEGAN20 στο www.soapupproject.com .


11. Spirulina Supreme: Τα προϊόντα σπιρουλίνας της Spiroulina Supreme διατίθενται με 15% έκπτωση για όλο τον Ιανουάριο. Για την έκπτωση, χρησιμοποιείτε τον κωδικό Veganuary ως κουπόνι στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://spiroulina-supreme.gr/.


12. Vegan Academy: Τo ΙΕΚ Grand Foyer σε συνεργασία με την Vegan Academy και την ομάδα έμπειρων συνεργατών κατανοώντας την ανάγκη πολλών ανθρώπων για ταχύρρυθμη εκπαίδευση στον υγιεινό τρόπο φυτικής διατροφής δημιούργησε αυτό το εξαιρετικό σεμινάριο: Πρόκειται για έναν ταχύρρυθμο κύκλος σεμιναρίων vegan μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που ξεκινά από το καινούργιο έτος. Για το μήνα Ιανουάριο το Vegan Academy παρέχει με την εγγραφή κάθε σπουδαστή στο 3μηνο σεμινάριο, ΔΩΡΟ τη δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε έναν ακόμη σπουδαστή της επιλογής του. 1+1 Veganuary Deal, λοιπόν για εγγραφή μέχρι 30/01/2024 στο ταχύρρυθμο σεμινάριο της Vegan Academy. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://grandfoyer.gr/vegan-academy-original/


13. Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής: Το διαιτολογικό γραφείο Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής προσφέρει 25% έκπτωση για όλο τον Ιανουάριο στο 6ωρο ολοκληρωμένο online σεμινάριο «Η vegan διατροφή και η εφαρμογή της από το Α έως το Ω». Το σεμινάριο είναι δημιουργία της διαιτολόγου - διατροφολόγου Σοφίας Κανέλλου, σε συνεργασία με το keadd.gr . Πρόκειται για ένα σεμινάριο που περιλαμβάνει 3 εξειδικευμένα διαδικτυακά μαθήματα για τη vegan διατροφή, τα οποία απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες υγείας που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την εφαρμογή αυτού του τρόπου ζωής, όσο και σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν έγκυρες γνώσεις για την εφαρμογή της φυτικής διατροφής στη ζωή τους. Περισσότερες πληροφορίες στο https://siniditidiatrofi.gr/product/i-vegan-diatrofi-kai-i-efarmogi-tis-apo-to-a-eos-to-o/


14. Peace by Peas: Η ελληνική εταιρεία παρασκευής τέμπε Peace by Peas προσφέρει έκπτωση 15% στα προϊόντα τέμπε, μέσω συνεργαζόμενων φυσικών καταστημάτων. Για την απόκτηση της έκπτωσης, θα χρειαστεί να μας στείλετε μήνυμα στο ngo@veganlife.gr ώστε να σας προωθήσουμε αριθμημένο κουπόνι το οποίο θα εξαργυρώσετε στο εκάστοτε συνεργαζόμενο κατάστημα. Τα συνεργαζόμενα καταστήματα βρίσκονται στην Αττική (Σύνταγμα, Περιστέρι, Πειραιάς, Γλυφάδα, Χαλάνδρι) αλλά αν βρίσκεστε σε άλλη πόλη, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω e-mail. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της στο https://www.peacebypeas.eu/ .

Ανακάλυψε την χαρά του Veganuary σε κάθε μπουκιά!

Μόνο με αγνά υλικά, το Τέμπε Peace by Peas,

είναι θρεπτικό, γρήγορο στο μαγείρεμα,

και ταιριάζει σε κάθε κουζίνα και κάθε γούστο.

Με το Τέμπε Peace by Peas, γίνεσαι vegan... εύκολα και απολαυστικά!



15. Herbally: Το κατάστημα Herbally προσφέρει πληθώρα πιστοποιημένων καλλυντικών και προϊόντων μακιγιάζ και συμμετέχει στο Veganuary με 15% έκπτωση σε όλο το site.


Ο κωδικός έκπτωσης είναι VEGANUARY15 και ισχύει μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου.  Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το www.herbally.gr. Ακόμη, για όλο τον Ιανουάριο το Herbally προσφέρει έξοδα αποστολής ΜΟΝΟ ΜΕ 1€ με την υπηρεσία της BOXNOW!







16. Hazel: Τα χειροποίητα zero waste καλλυντικά hazel προσφέρουν 15% έκπτωση στα προϊόντα τους με το ειδικό κουπόνι VEGAN15. Στην ιστοσελίδα www.hazel.gr θα βρείτε στερεά σαμπουάν, σαπούνια ελαιολάδου καθώς και 100% φυτικά lip balms.


17. Super Market Γαλαξίας: Τα Super Market Γαλαξίας, σε συνεργασία με το Βιοαγρό, προσφέρουν ειδικές τιμές σε μία σειρά από vegan προϊόντα. Βρείτε τα στο φυλλάδιο του Γαλαξία, εδώ https://5ae.gr/




18. Lidl: Τα καταστήματα Super Market Lidl διαθέτουν διαφορετικές Veganuary προσφορές όλο τον Ιανουάριο. Βεβαιωθείτε ότι αναγράφεται η λέξη «vegan» στη συσκευασία του προϊόντος που θέλετε να αγοράσετε. Βρείτε τις προσφορές εδώ: https://www.lidl-hellas.gr/l/el/fyladia/11-01-lidl-food/view/flyer/page/22



19. Βιολογικό Χωριό: Η αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων Βιολογικό Χωριό, προσφέρει πλήθος φυτικών προϊόντων με ειδική Veganuary έκπτωση. Βρείτε τις προσφορές εδώ: https://www.biologikoxorio.gr/files/Biologiko%20Xorio%20prosfores%20JANUARY%202024_Final-3.pdf










20. Στο Βάθος Κήπος: Το βιολογικό παντοπωλείο «Στο Βάθος Κήπος» τρέχει προσφορά για όλο τον Ιανουάριο σε όλα τα vegan προϊόντα με 10% έκπτωση.


Επιπλέον, προσφέρει δύο πακέτα Vegan Starter Kit με προϊόντα για να ξεκινήσει κανείς το vegan ταξίδι του:

Πακέτο starter - 16€: Taifun Τόφου Καπνιστό Bio 200γρ, Γιαούρτι Σόγιας Sojade Greek Bio 400γρ., Naturgreen Ρόφημα σόγιας με ασβέστιο Bio 1λ, ΒιοΑγρος Διατροφική Μαγιά 100γρ, Violife λευκό τυρί 200γρ.

Πακέτο extra - 28€: ΒιοΑγρός Κιμάς Σόγιας Bio 200γρ, Beyond Meat burger 2x113γρ, Taifun Τόφου Λουκάνικα Bio 200γρ, Γιαούρτι Σόγιας Sojade Bio 400γρ., the bridge Ρόφημα βρώμης Bio 1λ, ΒιοΑγρος Διατροφική Μαγιά 100γρ, Violife φυτικό τυρί φέτες με γεύση gouda 140γρ, Ola Bio Πουράκια Σοκολάτας Vegan 140γρ.

Παραλαβή από το κατάστημα ή παραγγελίες τηλεφωνικά ή/και από το site https://www.bathoskipos.gr/.

Μεταφορικά: εντός Αττικής 3€ & εκτός Αττικής 5€. [Λέτε προφορικά (αν η παραγγελία είναι τηλεφωνική ή δια ζώσης) ή σημειώνετε γραπτά την φράση «Veganuary 2024»]


21. Veganaki: Το 100% vegan εστιατόριο Veganaki θα μπορείς για όλο τον Ιανουάριο να δοκιμάσεις καθημερινά και από ένα διαφορετικό πιάτο με έκπτωση 15% (για κατανάλωση στο κατάστημα) και 10% για παραγγελία μέσω Wolt. Το πιάτο στο οποίο εφαρμόζεται η έκπτωση αλλάζει καθημερινά. Ακόμα, για τους νέους πελάτες του καταστήματος μέσω της εφαρμογής Wolt προσφέρεται 30% έκπτωση στο παστίτσιο.


22. Handwich (Αθήνα): Το 100% vegan κατάστημα Handwich προσφέρει για όλο τον Ιανουάριο με 15% έκπτωση τα εξής πιάτα: Γύρος handwich plus [σερβίρεται με πατάτες] και smokey stake handwich plus [σερβίρεται με πατάτες]. Το κατάστημα βρίσκεται Τζορτζ 3 στα Εξάρχεια. Σημείωση: Η προσφορά ισχύει μόνο για κατανάλωση στο κατάστημα.


23. Sky Express: Η αεροπορική εταιρεία Sky Express, προσφέρει το προϊόν Vegan Sausage Brioche made with Garden Gourmet με μείον 1 ευρώ για όλο τον Ιανουάριο. Παράλληλα, με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια πτήσης με τη Sky Express μπορείς να λάβεις συμμετοχή σε έναν super διαγωνισμό με δώρο 1 διπλό εισιτήριο μετ' επιστροφής για τον αγαπημένο σου προορισμό εξωτερικού.


24. Όσπρια Φαρσάλων: Η επιχείρηση Όσπρια Φαρσάλων που δημιουργεί προϊόντα από την καρδιά της Θεσσαλικής γης, συμμετέχει στο Veganuary με μοναδικές εκπτώσεις στα εξής προϊόντα: φακές καφέ, ρεβίθια χονδρά, ρεβίθια μέτρια, φασόλια μέτρια, μαυρομάτικα, φάβα από λαθούρι, λαθούρι, μαύρη φακή μπελούγκα, κόκκινη φακή, πλιγούρι, ζυμαρικά από ρεβίθια ή φακές, ζυμαρικά από μαύρη φακή ή κόκκινη. Η έκπτωση στα παραπάνω προϊόντα κυμαίνεται από 5 έως και 20%. Για παραγγελίες και τελικές τιμές, επικοινωνείτε στα 2265301198 και 6906279923. Περισσότερες πληροφορίες στο https://ospria-farsalon.gr/el/OSPRIA-FARSALON-Paragogi-Emporia-Osprion-Itea-Fokida


25. Τριβόλι: Το vegan εστιατόριο Τριβόλι συμμετέχει στο Veganuary με μοναδική προσφορά για όλο τον Ιανουάριο: Μία σαλάτα, ένα ορεκτικό και δύο κυρίως πιάτα, μόνο με 25 ευρώ, με ελεύθερη επιλογή των γευμάτων. Και επειδή «γεύμα χωρίς γλυκό είναι φαγητό χωρίς αλάτι» στο τέλος το Τριβόλι κερνάει και μία λαχταριστή σοκολατόπιτα! Διεύθυνση: Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 107Α, Ηλιούπολη


26. Crumb Healthy Living: Το υγιεινό φουρνάκι του Ηρακλείου, Crumb Healthy Living, στηρίζει όσους θέλουν να γνωρίσουν τον vegan τρόπο ζωής προσφέροντας έκπτωση 10% σε όλα τα vegan πιάτα του healthy brunch και στα vegan ροφήματα για το μήνα Ιανουάριο σε όσους πάνε να τα απολαύσουν από κοντά. Διεύθυνση: Λεωφ. Παπαναστασίου 28, Ηράκλειο


27. Κωνσταντίνος Μωραϊτης - προπονητής muay thai/kettlebell lifting: Ο προπονητής Κωνσταντίνος Μωραϊτης προσφέρει δύο προπονήσεις την εβδομάδα εντελώς δωρεάν για όλο τον Ιανουάριο ώστε να βοηθήσει όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται να δουν στην πράξη πώς μπορούν να δυναμώνουν ακολουθώντας αυστηρά χορτοφαγική διατροφή. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε αθλητικό σύλλογο στην Καισαριανή, απογευματινές ώρες οι οποίες διαμορφώνονται ανάλογα. Όσα άτομα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και επιθυμούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις, θα επωφεληθούν έκπτωσης για τον υπόλοιπο χρόνο. Επικοινωνία: Instagram: @costas_ventura, Facebook profile: Costas Ventura


28. Happy Blender: Το εστιατόριο Happy Blender προσφέρει 10% σε όλο το vegan menu και στα Açai bowls, για κατανάλωση στο κατάστημα καθώς και για take away.

Το Happy Blender βρίσκεται στο Μοναστηράκι, Ηφαίστου 39.

@Happy Blender


29. Αναστασία Ζώταλη - διαιτολόγος/διατροφολόγος: Η Αναστασία Ζώταλη έχει ειδίκευση στη χορτοφαγική και φυτική διατροφή και προσφέρει, στο πλαίσιο του Veganuary, έκπτωση 20% σε όλες τις online συνεδρίες που θα κατοχυρωθούν το μήνα Ιανουάριο και αφορούν διατροφική εκπαίδευση για άτομα που θέλουν να μεταβούν σε μια ολοκληρωμένη και θρεπτική φυτική διατροφή εξατομικευμένα. Με βάση την Αναστασία, η φυτοφαγία, αν δομηθεί κατάλληλα, μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο πρόληψης και θεραπείας, πλούσια σε θρέψη και πολύ γευστική, χωρίς κόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο zotali.anastasia@gmail.com ή στο instagram @anastasiazotali.


30. Fairbeauty: Στη Fairbeauty βρίσκεις αποκλειστικά πιστοποιημένα cruelty-free προϊόντα

ομορφιάς και για όλο τον Ιανουάριο μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με έκπτωση -15% σε

όλο σου το καλάθι. Χρησιμοποίησε τον κωδικό VEGANUARY15 στο checkout έως 31/01 για

να επωφεληθείς από την έκπτωση! Βρες τη Fairbeauty στο https://fairbeauty.co/el


*Από την προσφορά εξαιρείται το FAIRBOX


31. Vegan Gini: Το vegangini.com προσφέρει προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά με εκμετάλλευση φυτικών (vegan) και ανακυκλωμένων (recycled) υλικών, χωρίς τη χρήση ζωικής πρώτης ύλης. Επιπλέον, τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με διαδικασία που σέβεται το περιβάλλον, υποστηρίζει τον πλανήτη μας και τα ζώα και μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Για αυτό τον Ιανουάριο το Vegan Gini προσφέρει 20% έκπτωση στα προϊόντα του e-shop. ( www.vegangini.com )

Όπως επισημαίνουν οι δημιουργοί «Η ιδέα του Vegan Gini δημιουργήθηκε το 2017, μέσα από την επιθυμία μας να προσφέρουμε μία επιλογή υπόδησης στον κόσμο, αλλά και στην αγορά γενικότερα, διαφορετική από τις συνηθισμένες, η οποία είναι φιλική προς τον πλανήτη και τη ζωή σε αυτόν».


32. Γεύσεις της Δαμασκού: Το συριακό εστιατόριο «Γεύσεις της Δαμασκού» προσφέρει Veganuary Deal με δύο τυλιχτά φαλάφελ συν μία λεμονάδα, στα 7 ευρώ. Αρκεί να ενημερώσετε το προσωπικό ότι ήρθατε για το «Veganuary Deal». Διεύθυνση: Φωκίωνος Νέγρη 19, Αθήνα.


33. Vegan meat: Η ελληνική οικογενειακή εταιρεία «Vegan meat» παρασκευάζει προϊόντα με βάση την πρωτεΐνη σιταριού και προσφέρει 15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα για όλο τον Ιανουάριο. Μάθε περισσότερα στο https://vegan-meat.gr/


34. Peas Vegan & raw food: Το vegan εστιατόριο Peas προσφέρει Για κάθε ένα από τα πιάτα: Epic Steak, Mountain Peak, Buddha Bowl, Zen Pallet δώρο ένα γλυκό: chocolate cake ή carrot cake της επιλογής σου με τον κωδικό #veganuary. Η προσφορά ισχύει για κατανάλωση στο κατάστημα ή take away. Διεύθυνση: Φαλήρου 40, Αθήνα


35. Mama tierra Acropolis - vegan street food: Το vegan εστιατόριο Mama Tierra Acropolis συμμετέχει στο Veganuary με μία μοναδική προσφορά: Με κάθε Beyond Burger που παραγγέλνετε μέσω e-food, παίρνετε άλλο ένα, εντελώς δωρεάν! Η προσφορά ισχύει μόνο για παραγγελίες delivery μέσω της πλατφόρμας του efood για όλο το μήνα. https://www.mamatierra.gr/el/


36. My Treats: Το sex shop My Treats προσφέρει Veganuary Deals τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ακόμη, τρέχει προσφορά στα προφυλακτικά exs και fair square με βάση την οποία το δεύτερο πακέτο δίνεται στη μισή τιμή.

Όλες οι προσφορές βρίσκονται και στο site www.mytreats.gr . Διεύθυνση: Λ. Ιασωνίδου 9, Θεσσαλονίκη.


37. Future Life: Η εταιρία Futurelife γιορτάζει το Veganuary και προσφέρει -10% έως -20% σε όλα τα προϊόντα για τις online αγορές σας. Δοκιμάστε τον υπέροχο vegan τόνο σε spread και σε can της Bettafish, απογειώστε τις γευστικές σας δημιουργίες με τις 8 υπέροχες vegan σάλτσες της Vegan Saucery, αλλά και το μοναδικά γευστικά μείγματα για ομελέτα και τυρένια σάλτσα της Terra Vegane.

Επιπλέον έκπτωση -10% με κουπόνι: VEGANUARY24 για τις αγορές άνω των 30 ευρώ.

Οι προσφορές ισχύουν έως 31/1/2024. Μάθε περισσότερα στο: www.futurelife.gr


38. My Market: Η αλυσίδα Super Market My Market προσφέρει πληθώρα προσφορών και εκπτώσεων σε vegan προϊόντα για όλο τον Ιανουάριο. Μάθε περισσότερα εδώ: https://www.mymarket.gr/veganuary-sta-my-market


39. Γρηγόρης: Η αλυσίδα καφέ «Γρηγόρης» προσφέρει 20% έκπτωση στους vegan καφέδες Cappuccino και Freddo Cappuccino. Δεν έχεις παρά να επιλέξεις τον καφέ της αρεσκείας σου και ύστερα να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό VEGANCOFFEE στο checkout ώστε να απολαύσεις τον καφέ σου  20% φθηνότερα! Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά από το  gregorys.gr ή από το Gregory’s e-order app έως τις 21.01.2024!





40. Κόμφορτ Urban Bites: To vegan friendly Κόμφορτ στη Λαμία προσφέρει 10% έκπτωση στα vegan πιάτα για όλο τον Ιανουάριο στον φιλόξενο χώρο του.

Επισκεφτείτε το για καφέ, brunch και drinks! Διεύθυνση: Ανδρίτσου 3, Λαμία





41. Veganact: Τα κατεψυγμένα vegan προϊόντα της Veganact τα βρίσκεις με 25% έκπτωση για όλο τον Ιανουάριο. Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα και την εταιρεία στο www.veganact.gr


42. Veganato: Το vegan εστιατόριο Veganato στο Ηράκλειο Κρήτης προσφέρει veganuary combo που περιέχει μία ποικιλία (γύρο σόγιας, γύρο μανιταριών, χειροποίητα φαλάφελ, φρέσκες πατάτες τηγανιτές), μία σαλάτα πλιγούρι και 2 αναψυκτικά ή σπιτικές λεμονάδες, στα 16 ευρώ. Διεύθυνση: Βουρβάχων 8, Ηράκλειο Κρήτης


43. Wild Souls: Το εστιατόριο Wild Souls προσφέρει ένα μοναδικό Veganuary Menu, μόνο για τον Ιανουάριο. Πρόκειται για ένα menu όλο ζεστασιά! «Ξεκινάμε με κρεμώδες, super λαχταριστό Wild Hummus με τραγανά sticks λαχανικών, και συνεχίζουμε με το απόλυτο comfort πιάτο: beanballs σε ζεστό πουρέ γλυκοπατάτας! 🧆🍠 Για το κλείσιμο, θα απολαύσεις ένα πλούσιο Stracciatella Bowl παρέα με τον αγαπημένο σου καφέ!». Κόστος: 20 ευρώ.








1.648 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page